Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Föreläsningsserie om vilda pollinatörer

Föreläsningsserien ”Att gynna vilda pollinatörer - vad säger forskningen?” är ett samarrangemang mellan LU Land och Länsstyrelsen Skåne.

Förelässningsserien genomförs inom ramen för regeringsuppdraget som under 2020-2022 syftar till att förbättra förutsättningarna för vilda pollinatörer i Sverige. Den digitala föreläsningsserien riktar sig främst till personer som arbetar med vilda pollinatörer eller pollinering på olika sätt, men är öppen för alla intresserade. 

Exempel på tidigare föreläsningar

NEdan hittar du länkar till några av våra tidigare föreläsningar i serien:

Evenemangskalender

LU Land är en del av Centrum för miljö- och klimatvetenskap där du bland annat kan hitta en evenemangskalender. I kalendern hittar du bland annat LU Lands samtliga aktiviteter.

Till CEC evenemangskalender