Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Föreläsningsserie om funktionella landskap

Föreläsningsserien ”Förvaltning av funktionella landskap för biologisk mångfald - vad säger forskningen?” är ett samarrangemang mellan LU Land, Länsstyrelsen Skåne och det strategiska forskningsområdet BECC (Biologisk mångfald och ekosystemtjänster i ett förändrat klimat).

Föreläsningsserien "Förvaltning av funktionella landskap för biologisk mångfald - vad säger forskningen?" är en fortsättning på samarbetet med Länsstyrelsen Skåne och föreläsningsserien om vilda pollinatörer 2021-2022.

Serien riktar sig till dig som arbetar med natur- och miljöfrågor i ett landskapsperspektiv, eller är intresserad av ämnet av andra skäl.

Missa inte kommande föreläsningar

Föreläsningarna går av stapeln den sista onsdagen i månaden mellan 08.30 - 09.30. Håll utkik i vår evenemangskalender efter mer information och anmälan om kommande arrangemang.

Ta mig till LU Lands evenemangskalender

Tidigare föreläsningar

Nu kan du se inspelningar från våra tidigare föreläsningar. De hittar du på följande sida:

Inspelningar av LU Lands föreläsningsserie om funktionella landskap

Mer information om BECC

I filmen nedan får du en snabb inblick i vad det strategiska forskningsområdet BECC är för något. Du kan även besöka BECC:s hemsida:

Klicka här för mer information om BECC