Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till våra mötesplatser

- här skapar vi dialog och samverkan

LU Land anordnar olika typer av mötesplatser för att öka samverkan mellan relevanta aktörer från forskning och samhälle.

Våra mötesplatser och aktiviteter syftar bland annat till att:

  • lyfta och diskutera utmaningar och målkonflikter relaterade till hållbar markanvändning
  • öka utbytet av kunskap och erfarenheter kring olika frågeställningar
  • hitta samarbetspartners
  • tillhandahålla beslutsunderlag
  • skräddarsy utbildningar och kompetensutveckling
  • initiera nya transdisciplinära forsknings- och innovationsprojekt.

Våra återkommande mötesplatser innefattar våra månatliga frukostseminarier samt vår förelässningsserie om vilda pollinatörer. Vi arrangerar också större event i samarbete med andra, bland annat Mötesplats biosfärkonferense samt workshops och föreläsningar kring en stor mängd frågeställningar kopplade till hållbar markanvändning. 

Har du ett ämne som du skulle vilja samarbeta med oss om? Hör då gärna av dig till juliana [dot] danhardt [at] cec [dot] lu [dot] se så kan vi tillsammans komma fram till vad som är möjligt.